Op de emaillijst?

 

Wekelijks op woensdag sturen we een email uit met daarin "De Greep van de Week". Daarin kun je lezen welke producten we van eigen teelt, van collega's uit de regio of via de groothandel in onze winkel hebben liggen in het weekend. Eens in maand wordt dit bericht uitgebreid met nieuws en wetenswaardigheden van onze boerderij met wat foto's, recepten etc. en dan noemen we het "Nieuws".

 

Wanneer  je deze wekelijkse mail graag wilt ontvangen stuur ons dan even een mailtje (op onze Adres/Contact pagina kun je eenvoudig een berichtje sturen).

Heb je ons ook gezien op Binnenstebuiten TV op 7 september 2021?
Nee?
Klik dan hier voor een link naar de site waar je deze aflevering kunt terugkijken. Veel plezier!

Onze biologische aardbeien zijn weer rijp!! SEIZOEN 2024 is gestart!

Dus vanaf nu weer verkrijgbaar in onze winkel, heerlijk zoet en sappig!

 

 

 

Met ingang van 2024 is er ook een bloementuin op onze boerderij en die wordt zelfstandig gerund door Eddy en Ciska van Plukkerz!

 

Er wordt kei- en keihard gewerkt (moment van schijven is mei 2024) om voor jullie allemaal de mooiste boeketten en stelen op te kweken, alles uiteraard 100 % biologisch gecertificeerd!

 

Met volop enthousiasme zijn ze druk in de weer en hebben ze prachtige mooie en grootse plannen! Nog eventjes en dan kun je biologische boeketten van ons land kopen in de winkel en vast ook nog op een aantal andere plekken. Wil je een abonnement afsluiten, als je bijvoorbeeld een bedrijf hebt of een praktijkruimte waarin je graag wekelijks een mooi boeket zou wensen, dan kan dat ook. 

 

Ga voor meer informatie naar hun eigen website (waar je je ook kunt aanmelden voor hun nieuwsbrief) door hier te klikken.

 

 

copyright © 2024 - boerderijkorenblik.nl